top of page

Hout, metaal en kunststof natlakken door Lakkerij Cools

Natlakcoating op kleine en grote stukken, van industrie tot interieur

Lakkerij Cools is al jaren uw perfecte partner voor natlakken van hout of metaal. Vertrouw het natlakken van kleine en grote onderdelen aan ons toe. Wij verzorgen functionele coatings (elektrische isolerende systemen) en decoratieve coatings.

Wat is natlakken?

Met natlakken spuiten we handmatig verf in een of meerdere lagen. Dankzij een natlakbehandeling bekomen we een corrosiewerende coating en een perfecte afwerking. Van zodra de lak is uitgehard, is uw materiaal duurzaam beschermd in alle omstandigheden.

Wat zijn de voordelen van natlakken?

Verfraaiing en bescherming tegen corrosie

Glad eindresultaat

Wij kunnen grote onderdelen behandelen

Mogelijk in alle RAL-kleuren en nevenkleuren

Veel kleurmogelijkheden

Mooie afwerking

Lange levensduur

Hoe werkt natlakken?

Voor het natlakken stralen, metalliseren, ontvetten en egaliseren we alle onderdelen. Daarna worden de materialen gelakt in de door u gewenste kleur. Kleinere onderdelen en grote hoeveelheden behandelen we aan de natlaklijn. Hier gebeurt de eindafwerking van de oppervlaktebehandeling, zoals scharnieren, bobijnen, velgen en remblokken. Grote onderdelen behandelen we in onze spuitcabine (afmetingen van onze grootste cabine: 17m/5m/5m). We beschikken over 2 spuitcabines, 1 natlaklijn en geschikte opslagruimtes voor de behandelde producten na het natlakken. Ook voor het monteren, assembleren of verpakken kunt u bij ons terecht.

Ook natlakken van hout

Naast metalen lakken we ook hout of mdf in elke kleur, op maat van uw interieur. Hiervoor beschikken we over uiteenlopende afwerkingssystemen, van mat en satin tot hoogglans. Om uw hout extra te beschermen kunnen we het ook vakkundig vernissen.

Hoeveel kost natlakken?
Hout of metaal natlakken? Kleine onderdelen, grote hoeveelheden of grote onderdelen natlakken? Vraag meteen een gratis offerte aan om onze prijs voor uw opdracht te kennen!

bottom of page