Lakken van al uw houtwerk, zowel binnen als buiten

Korte info

Lakken, beitsen of vernissen van houtwerk ... het geeft uw houtwerk een verzorgd uitzicht of een natuurlijke look. Lakkerij Cools doet het allemaal feilloos! Uw interieur maar ook uw buitenramen en -deuren scoren er gegarandeerd succes mee!

Waarom lakken van houtwerk?

Het lakken, beitsen of vernissen van houtwerk wordt gedaan vanuit esthetisch oogpunt, maar evenzeer om de lange levensduur van uw hout te verzekeren. Alle houtsoorten komen in aanmerking:  massief hout, MDF en fineerhout. De behandelingen zijn toepasbaar op tafels, kasten, dressings, trappen, ramen en deuren, tuinmeubilair enz. Lakken geeft uw meubels een mooi glanzende laag; bij vernissen of beitsen blijft de houtstructuur zichtbaar wat dan weer voor een warme uitstraling zorgt.

Hoe verloopt lakken van houtwerk?

Of u nu kiest voor het lakken, beitsen of vernissen van uw houtwerk, elke van deze bewerkingen verloopt in verschillende fases. Eerst worden alle oneffenheden in het materiaal weggewerkt: uw meubelstuk, ramen of deuren worden eerst geschuurd en vervolgens zorgvuldig stof- en vetvrij gemaakt. We herhalen die behandeling tot het oppervlak zo glad is dat we een mooi egale laag lak, vernis of beits kunnen aanbrengen. Eventueel volgt er een supplementaire laag tot alle poriën in het hout afgesloten zijn en we een onberispelijk resultaat bereikt hebben.

Wat zijn de voordelen van deze behandelingen?

  • Lakken mogelijk in alle RAL-kleuren

  • Ook verschillende vernis- en beitstinten

  • Verfraaiing van uw interieur en exterieur

  • Grote krasvastheid van de huidige vernissen

  • Langere levensduur van uw houtwerk

  • Bescherming tegen schadelijke weersinvloeden: felle zon, neerslag, hagel, maar ook zure regen

Twijfelt u tussen lakken, vernissen of beitsen van uw houtwerk?
Hoeveel kosten deze behandelingen? Contacteer ons voor deskundig advies en een gratis prijsopgave!

Gratis offerte voor lakken, beitsen of vernissen